NI Ürünleri İle İlgili Tartışmalar

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Yazılımsal veya donanımsal hata

teşekkürler Zafer Bey

Şimdi indiriyorum ve deneyeceğim. peki bende labview 2018 var ve burda projeyi oluşturdum ve tools dan exe haline getirsem. bu exe dosyasını başka bir pc de çalıştırmam için PC ye birşeyler yüklemem gereklimi. pci kartlar üzerinden veri alıyoruz sahadan. bunlar çalışırmı?

0 Kudos
Message 11 of 13
(928 Views)

Projeyi sorunsuz LV2018'e yükseltmeyi başardıysanız Windows 7 SP 1, Windows 8 veya Windows 10 yüklü bir bilgisayarda uygulamayı çalıştırabilirsiniz. Size baştan tavsiyem eski sürücülerle uğraşmak yerine bunu yapmanız olacaktı. Yapmanız gereken projenizi derleyip (application) derlenmiş uygulamayı kurulum paketi (installer) haline getirip karşıdaki bilgisayara yüklemek. LV gerekli paketleri kurulum içine otomatik olarak ekleyecektir.

0 Kudos
Message 12 of 13
(922 Views)

Zafer Bey ,  indirdim fakat işe yaramadı bende exe yükleme üzerine gitmek istiyorum. bende aynı zamanda LV2014 32 bit de yüklü. 2014 ile programı exe haline getirsem ve installer a çevirsem (int baktığım kadarıyla 2014 XP de çalışıyormuş) ve karşı pc ye yüklesem olur mu?

ve exe dosyasını nasıl installer haline getirebilirim.

Teşekkürler sizi fazla uğraştırdım biliyorum ama cevap ve dönüşleriniz için çok teşekkür ederim.

0 Kudos
Message 13 of 13
(913 Views)