NI Ürünleri İle İlgili Tartışmalar

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

İlk Başlık

Grup adı ile ilgili öncelikli tercihim 1 sonra 3 olabilir. Yabancılara yönelik olmasına aslında pek katılmıyorum. Sounçta herkesin ortak kullanabileceği gruplar zaten var. Ayrıca Türkiye'de bu konuda birikim olarak nerede olduğumuz az çok belli karmaşaya neden olabilir

Grup yönetisici olması mantıklı bir yaklaşım ama Candan ne kadar zaman ayırıp ilgilenebilir bilmiyorum. Burada Yasemin Hanım'a katılıyorum, yönetici ilgilenmeli ve canlandırmalı ki grup etkin çalışsın.

Hadi bakalım rast gele

0 Kudos
Message 11 of 22
(3,195 Views)

Yeni fark ettim ben de mi yönetici oldum

Teşekkür ederim ama bir sorumluluk daha aldık desenize. Yasemin Hanım siz belki o kadar yoğun değilsinizdir, hem bayan eli daha düzenli olur yönetici olarak en etkin sizi görmek isteriz

0 Kudos
Message 12 of 22
(3,195 Views)

Teşekkürler Bilemiyorum daha önce moderatör olup forumlarda uğraşmadım, zamanla göreceğiz. Yoğunum ama elimden geldiğince buralara göz atmaya çalışıyorum. Forum için bilgim yeterli değil, daha amatörüm labview'da.

Community ismine gelirsek, bence türkçe olmalı. Sonucunda genel bölümler mevcut, burada Türkiye ve Türkçe diline yönelik katılımları bekliyoruz sonucunda.

1) Türkiye LabVIEW Geliştiricileri

gayet uygun bir başlık bence de..

Yasemin Barutçu
Electrical And Electronics Engineer
0 Kudos
Message 13 of 22
(3,195 Views)

Yasemin Hanım sizin de grup adı olarak olumlu düşündüğünüz "Türkiye LabVIEW Geliştiricileri" olarak grup adını değiştirdim Candan'a kalırsa biz bir yılda bir arpa boyu yol zor alırız. Bir de grup resmine genel bir resim koymayı düşünüyorum. Daha sonra konu başlıkları açıp temel düzeyden Labview'i ele alalım derim.

0 Kudos
Message 14 of 22
(3,195 Views)

Herkese Merhaba,

Yoğun çalışma temposu nedeniyle uzun zamandır foruma katılamadım. Çok güzel ve yerinde bir karar olmuş.

Zafer Bey bence forumlara en çok mesaisini harcayan olarak yöneticiliği en çok siz hak ediyorsunuz.

Herkese hayırlı, uğurlu olsun.

0 Kudos
Message 15 of 22
(3,195 Views)

Bence de el atmak iyi olacak Zafer Bey. benden istedikleriniz olursa özelden yazın ben de elimden geldiğince yardım etmek isterim.

Yasemin Barutçu
0 Kudos
Message 16 of 22
(3,195 Views)

@ Mehmet Sarıkoç

@ No_Regrets

Ben de sıyrılmanın yollarını arıyordum Aslında aklımda temel bazı fikirler var ama kişi sayısı hala yetersiz diye düşünüyorum. Bu topluluk forumlar kadar sık güncellenen bir içeriğe sahip olmak zorunda değil. Haftada bir belki iki konu seçip ele almak mantıklı olur diye düşünüyorum. Konu seçimine gelince, muhtemelen herkes farklı konularda önceliğe sahiptir. Onu da şöyle yapalım, haftabaşı yeni konu içeriği hakkında fikir alalım. Herkes kafasında ne varsa söylesin. Sonra en temel düzeydeki fikre göre konuyu seçip başlığı açalım. Daha sonra herkes konu hakkındaki fikirlerini paylaşsın.

İlk konu için bir başlık açıyorum. Bakalım kimler fikir verecek Katılım olmazsa topluluk istenilen düzeyde çalışmaz.

0 Kudos
Message 17 of 22
(3,195 Views)

Bu arada tekrar belirtmek istiyorum, bu topluluğa çağırabildiğimiz herkesi çağıralım. Ne kadar çok LV ile ilgili soru olursa o kadar çok içerik paylaşımı olur.

Bir de şunu belirtme ihtiyacı hissediyorum affınıza sığınarak. LV ile ilgili bir kitap çalışması yapıyorum ve bu çok daha önce başlamış bir konu. Forumlarla çakışan konular olacaktır. Ama aslında kitapta ele almayı düşündüğüm bazı konuları genelde buraya taşıyor olacağım. Tam tersi bir durum çok özgün birşey yoksa olmayacaktır diye düşünüyorum. Daha sonra forum içeriklerini kaynak olarak kullandığım yönünde söylentiler gelmesinden çekinirim. En baştan belirtmek isterim böyle bir durumla karşılaşma ihtimalim olursa forumlara yazmayı bırakabilirim, kusura bakmayın.

0 Kudos
Message 18 of 22
(3,195 Views)

Burda zaten en çok yardım edip, paylaşım yapanlardansınız. Kaynak gösterildiği sürece, sanmıyorum böyle bir şey olacağını.

Yasemin Barutçu
0 Kudos
Message 19 of 22
(3,195 Views)

Ben baştan söyleyeyim de sonra sorun olmasın

0 Kudos
Message 20 of 22
(3,195 Views)